Painonhallintaan Ja Laihtumiseen

Painonhallintaan Ja Laihtumiseen

Vaikka se voi olla pelottavaa tulla kasvotusten, miten pitkälle sinun täytyy mennä päästä teidän tavoite paino, tutkimus osoittaa, että laihduttajat, jotka tähtäävät kunnianhimoiset tavoitteet sen sijaan, että vaatimattomampi" ovat enemmän onnistunut. Pahinta on, että minun täytyy mennä ulos niin usein tavata ihmisiä ammattimaisesti, koska blogger, koska yrityksen omistaja. Ja tunnen niin epävarma ja unconfident, kun tiedän, että en ole etsimässä elämäni paras. Joten olen yrittänyt parhaani mukaan peitellä kanssa pitkähihaista vaatteet, kuten bleiserit ja löysä topit jotta piilottaa minun rasvoja :( Ja arvaa mitä? KAIKKI YSTÄVÄNI OVAT HOIKKA, PITKÄ JA KAUNIS. Tai kaksi edellä mainituista kolmesta. Lol. Se tekee ihmeitä minun itsetunto, voin kertoa. On aikoja, jolloin olen todella vihaan itseäni ja mitä näen peilistä.

Kehon Laihtumiseen Toe Rengas käytetään antamaan akupunktio tukea oman varpaat jotta tukahduttaa ruokahalua ja edistää laihtuminen. Tätä vaikutusta ei ole todistettu, ja ei ole saatavilla tietoja, joiden avulla selittää tiedettä. Kliinisen arvion perusteella osaksi akupunktio on osoittanut, että se on tehoton ja, että kaikki tulokset ovat todennäköisesti plasebo.

Käyttäjät Kehon Laihtumiseen Toe Rengas myös usein sanovat, että he huomannut mitään hyötyä. Vaikka se on halpa hinta, käyttäjät sanovat, että se ei kestä kauan ja ei ole selitetty ollenkaan.

Tietoa ei ole tarjolla näyttää, kuinka kauan sen pitäisi olla kulunut, kuinka paljon laihtuminen ei ole odotettavissa, tai muita tärkeitä kysymyksiä. Siellä on myös ei rahat takaisin-takuu ei ole myöskään olemassa mitään todisteita näyttää, jos tämä on todella tehokas laihtuminen.

Munat ovat tyydyttävä valinta, kun se tulee aterian tai välipalan, kiitos proteiinipitoisuus (noin 6 grammaa per iso muna). Ja ei vain proteiini auttaa laihtumaan , mutta niin on aminohappo arginiini. Tutkimus julkaistiin Journal of Ravintolisiä todettiin, että ylipainoisille naisille, jotka olivat antaneet arginiini yli 12 viikon ajan menettää keskimäärin 7 cm päässä heidän waists, ja laski keskimäärin 6,5 kiloa. Syödä niitä yhdessä runsas tarjoilu pinaatti, joka on runsaasti kuitua täyte ja lihas-lisäämällä rautaa. Tutkijat havaitsivat myös, että ihmiset, jotka kulutetaan thylakoids, vihreitä lehtiä kalvoja löytyy pinaatti, menettänyt enemmän painoa kuin lumeryhmässä, mukaan tutkimus julkaistiin lehdessä Ruokahalu. Tihkusadetta avokado öljy, valo-makuista öljyä runsaasti tyydyttävä tyydyttymättömiä rasvoja.

Laihtumiseen vyöt, jotka ovat kuluneet ympäri midsection harjoituksen aikana, väitetään auttaa trim vatsa fat. Jotkut valmistajat laihtumiseen vyöt väittävät, että niiden tuotteet voivat lisätä ytimen lämpötila, mikä lisää nopeutta, jolla voit polttaa rasvaa. Toiset yksinkertaisesti väittävät, että voit vuodattanut veden paino kautta lisääntynyt hikoilu. Tosiasia on, että nämä tuotteet eivät tukea rasvaa tappio ja voi haitata se, liikuntafysiologin ja American College of Sports Medicine tiedottaja Pete McCall selitti Los Angeles Times vuonna 2010.

Onko mitään avokadot voi tehdä? Tämä kermainen superfood (täynnä tyydyttymättömiä rasvoja, kaliumia, magnesiumia, folaatti, ja vitamiineja, C ja E) on linkitetty parantaa visio, hyvää sydämen terveyttä ja vähentää riskiä tiettyjen syöpien. Ja avokadot voi myös auttaa whittle teidän keskelle: erään tutkimuksen, ihmiset, jotka säännöllisesti kuluttavat ne painavat vähemmän ja ovat pienempiä waists kuin ne, jotka eivät. Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että naiset, jotka syövät puoli avokado lounasaikaan saattaa kokea vähentää elintarvikkeiden cravings myöhemmin päivällä.