Luonnon Kauneus Ja Terveys VINKKEJÄ

laihtumiseen paino tappio ruokavalio ravitsemus

Jos olet ihmettelevät, miten laihtua, on olemassa useita tapoja tehdä se. Voit kiinni ruokavalioon, jotta päästä eroon ylimääräistä kiloa ja toivottuja paino tappio. Jos haluat, voit myös ottaa käyttäessään, kuten juoksu, pyöräily jne.

menettää paino. Kuitenkin, sinun täytyy tietää, että kaikki nämä keinot vaativat paljon aikaa ja johdonmukaisuutta. Tämä on syy, miksi ihmiset yleensä löytää se hyvin vaikea seurata näitä tietysti laihtua. Joskus, käyttäessään enemmän tekee sinut nälkäisempi. Vastustaa tätä kiusausta. Vaikka, lisäämällä liikuntaa ei ole välttämätöntä laihtuminen, se varmasti nopeuttaa prosessia. Selvää niistä on kävellä tai pyöräillä töihin, älä aja. Jos sinulla on pääsy kuntosalille sitten älä pelkää kokeilla paino (kysy fitness trainer, jos tarvitset apua), ja sen tavoitteena on tehdä melko paljon toistoa painoilla, jotka eivät ole liian raskas eli tavoitteena on tehdä 3 - 4 sarjaa ja 8 - 12 toistoa jokaiselle erilainen lihas ryhmä (olkapää, selkä, käsivarret, vatsa, rinta, jalat). Jos voit tehdä tämän 3 -4 kertaa viikossa, se auttaa varmasti.

Tiedämme rakastat Jessica Jones maratoneja, mutta se on tärkeää voit nauttia aterioita istuu keittiön pöydän—ei television edessä. Miksi? Carolyn Brown, MS, RD Foodtrainers kertoi meille, että ei vain tehdä mainoksia epäterveellistä ruokaa ja juomaa, lisätä himo roskaa, mutta koska TV on niin häiritsevää, se tekee myös vaikeampi huomata, miten täysin olemme tulossa, kunnes olemme ahminut liikaa. Tieteen kanssa samaa mieltä siitä, Ruskea: tuoreessa tutkimuksessa American Journal of Clinical Nutrition todettu, että kiinnittää huomiota, kun syöminen voi tukea laihtuminen ponnisteluja, kun hajamielinen syöminen voi johtaa pitkän aikavälin kasvu elintarvikkeiden kulutus.

Tutkijat arvioivat 17 tutkimukset ravinnon ED ja kehon paino aikuisilla. Seitsemän oli satunnaistettu kontrolloiduissa tutkimuksissa (RCT), yksi oli ei-kontrolloidussa tutkimuksessa, ja 9 olivat kohorttitutkimukset. Nämä tutkimukset tehtiin yhdysvalloissa, Brasilia, Eurooppa, Ranska, Saksa, Alankomaat, Tanska ja Etelä-Korea Viisitoista 17 tutkimukset tarjonnut todisteita siitä, että toisiinsa ruokavalion pienempi ED parannettu laihtuminen tai painon ylläpitoon. Monissa laihtuminen tutkimuksissa arvioita, alentaa ED oli erittäin tehokas edistää laihtuminen aikana aktiivisen intervention aikana, mutta joissakin tutkimuksissa todettiin, että hyöty ei aina yllä ajan. Suhde pienempi ED ja parantaa painon ylläpitoon, joka perustuu kohorttitutkimukset, oli erittäin tasainen.

Se on paljon helpompaa miehille.

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että naiset voisivat tehdä vähintään kaksikymmentä prosenttia painostaan ilman nostamalla kaloreita paloi. Niin se tarkoittaa, että jos painaa 120 kiloa ja saada juoksumatolla tilalla 12 kiloa käsipaino jokaisen käden kalorien menoja, ei ole mitään suurempi kuin jos sinulla ei ole mitään teidän käsissänne. Tämä on, koska kehomme on suunniteltu pystyä kuljettaa vauva mahdollisimman tehokkaasti.


Naiset myös on pienempi levossa aineenvaihdunta kiihtyy kuin miehet, mikä tarkoittaa, että me polttaa vähemmän kaloreita säilyttää perus elintoimintoja kuin miehet. Meillä on myös suurempi rasvaa soluja kuin miehet.

Koska myyjä tämän kahvin muistutan asiakkaitani syömään jotain keksejä tai voileipä, vaikka heillä ei ole nälkä ollenkaan. Kaikille niille, ensimmäistä kertaa käyttäjät...aito 7 päivää Brasilian Kahvi on erittäin vahva. Joten suosittelen asiakkaitani ottamaan 1/2 pussi teidän 1. 2 päivää ja tarkkailla. Monet palautetta sydämentykytys & ummetus ja minä taas käski heidän lopettaa koko pussi...ota se vähitellen...vähentää sitä 1/2 pussi ja ota runsaasti vettä. Jos sinulla on ummetusta, se tarkoittaa, sinulla ei ole tarpeeksi nesteen saanti ja koska olet kokee liiallista hikoilua kaksinkertainen ulos ang nesteen sa kehon natin. Siksi sinun täytyy ottaa super paljon vettä täydentymään.