4 Naiset Kertovat Tarinoita

4 Naiset Kertovat Tarinoita

On olemassa lukemattomia laihtuminen aids ja täydentää, että voit löytää Internetistä. Ja mikä on saatavilla verkossa on vain murto-osa siitä, mitä voit saada fyysinen myymälöissä, jotka ovat täynnä tuotteita, joiden avulla voit laihtua. Kuitenkin vain osa voidaan sanoa on luonut paljon kysyntää ja niistä uudempiin on tarjota kutsutaan Roduve Slim Paino Korjaustiedoston. Tämä johtuu siitä, että se tarvitsee vain sovellettava iholla, jotta se toimisi, ellei useimmat suullinen tuotteita, jotka täytyy olla nautittuina. Verrattuna perinteisen laihtuminen pillereitä, tämä lähestymistapa on sanottu lisätä tuotteen tehokkuutta peräti 95%, koska voit pian löytää tämän tarkastelun artikkeli. Miten voit laihduttaa, kun olet sairas? Lähetin Gemma ja kysyi loma viikolla, koska olin liian huonosti rohkea ulkomaailmaan ja saada punnitaan oli vain askel LIIAN pitkälle. Olisin myös maksanut minun puuttuu istuntoja viime viikolla ja tajusin jälkeenpäin, että olisin ollut parempi palaa! Tämä puuttuva viikkoa todella telineet ylös kustannuksia. En tunne melko hyvä tällä viikolla. Ehkä, koska nyt olen kylmä olen tuntenut itseni syömällä terveellisesti. Katsotaan, miten saan.

Ei liikaa murehtia ruokaa viisas tällä viikolla, mutta voi olla viinaa eteenpäin... niin, ja jääneen suklaa kakku!

Esimerkki: Vuonna 2014, kun Toronton Yliopiston tutkijat tutki 59 tieteellinen laihtuminen-artikkeleita, mukaan lukien 48 satunnaistetussa ohjaus tutkimuksissa, he päättelivät, että paras ruokavalio on yksi, että ihmiset voivat noudattaa pitkällä aikavälillä, Mikä on enemmän, edellinen JAMA tutkimuksessa todettiin, että ihmiset, jotka meni Atkins , Ornish , painonvartijat, ja Zone ruokavalion vuoden kaikki menetetty vastaavia määriä paino - vaikkakin vaatimattomia määriä alhaisen noudattamisen tasoa. Kuitenkin, niille, jotka kiinni heidän ruokavalion, ei väliä tyyppi, menettänyt huomattavasti enemmän painoa. Tutkijoiden mukaan kyky noudattaa ruokavaliota voi olla suurempi ennustaja paino-tappio menestys kuin ruokavalio valitset.

Avokado on kuuluisa vyötärö-vuolupuukoksi tyydyttymättömiä rasvoja sisältöä, mutta se ei ole ainoa syy, miksi se on ravinnon mestari. Kermainen, vihreä hedelmä on myös täynnä kuitua, joten se on erinomainen ravinnon vaihtoehto niille, jotka kärsivät IBS. Puolet hedelmä sisältää 4,6 grammaa kuitua, joka on myös miksi se on niin satiating. Bonus: Ihmiset, jotka söivät puoli tuoretta avokado heidän lounas raportoitu 40 prosenttia vähentynyt halu syödä tuntikausia jälkeenpäin Ravitsemus-Lehden tutkimus. Lisää matala-carb hedelmiä salaatteja ja quinoa kulhot, tai mash se päälle Hesekiel leipää yksi meidän suosikki välipaloja: avokado toast. Alkuun teidän paahtoleipää pois joitakin murskattu saksanpähkinät, kaneli, suola, pippuri, hunaja ja ohutta viipaletta päärynä — toinen hedelmä, joka on tunnettu sen korkea kuitupitoisuus. Tämä makea spin avokado toast on yksi että olet varmasti rakastaa.

Valkoinen perunat ovat saaneet huono rap, mutta kun nauttia maltillisesti (ja keitetyt terveellä tavalla), he voivat auttaa sinua laihtua. Spuds ovat täynnä kaliumia, joka auttaa karkottaa vatsa paisunut, ja ne voivat auttaa nälkää; Australian tutkijat huomasivat, että perunat ovat enemmän täytettä kuin kuitu-rikas ruskea riisi ja kaurapuuro. Mutta ole varovainen, miten voit tehdä niistä - paista, älä syvä paista, sydän-terveellistä oliiviöljyä, ja alkuun kanssa pippuria, joka sisältää piperiiniä, joka voi auttaa alentamaan kolesterolia.

Ja niin edelleen.

heinäkuuta 21, 258 kiloa ja kyllästynyt näkemään minun jättiläinen moon-face-TV joka päivä, kävelin CrossFit Majakka Wantagh, Long Island ja toimitettu pitkä-myöhässä nenilleen. Marssin minun Pysyä Puft Vaahtokarkkia Mies-runko tulitaisteluun en ollut todella valmis.

Se on 90 päivää myöhemmin ja silti minulla on vielä pitkä matka päästä takaisin vanhaan. Mutta olen iloinen voidessani ilmoittaa, että ensimmäistä kertaa vuosiin minusta tuntuu, että olen takaisin hallita ja voi nähdä valoa lopussa tunnelin.


Joka päivä saan lähemmäksi.